Waarvoor wil je de SuperCabin gaan gebruiken?
Heb je al een plek/grond beschikbaar?
Welk model zou je willen?

Tuinstudio

De Tuinstudio is de kleinste SuperCabin die we maken. Op die 14 m2 is ruimte voor alle basics: een slaapbank of tweepersoonsbed van 140cm en een badkamer met zwevend toilet, wasbak en douche. De ramen en openslaande deuren kunnen in overleg op een andere plek ingebouwd worden.

Tuinvilla

Door twee hele en een halve cabin aan elkaar te schakelen ontstaat er een hele fijne en luxe tiny house van 35m2 voor 4 personen. In de achterste cabin zijn twee gescheiden slaapkamers gemaakt met ieder een tweepersoons bed.

Vakantiehuis

Een vakantiehuis met Douglas vlonder! Het vakantiehuis van 21m2 is ingericht met een ruime woonkamer, slaapkamer, luxe keuken en badkamer voorzien douche en zwevend toilet. Het vakantiehuis wordt optioneel opgeleverd met een Douglas vlondervloer. Door de dubbele openslaande deuren krijgt het huis een echt buiten gevoel.

SaveCabin

De SaveCabin is een model van SuperCabin in samenwerking met Save Plastics. De gevelbekleding is gemaakt van gerecycled plastic. In een huisje weten we meer dan 900 kilo kunststof te verwerken wat voorkomt dat dit op de afvalhoop beland.

DIY cabin

Ben je zelf handig en wil je je cabin helemaal naar eigen wens inrichten? Dan is de do-it-yourself cabin een goede optie! Wij leveren een ‘kale’ cabin waarin je zelf aan de slag kunt met je badkamer, keuken, toilet, sauna of wat je ook maar voor je ziet in jouw tiny house. Deze cabin leveren we standaard met afgewerkte binnen- en buitenkant en je kunt de posities van ramen en deuren kiezen. Een toffe basis voor een handige klusser!

Buitenshuis

Wij zijn een nieuw tiny house aan het ontwikkelen: het Buitenshuis. Dit tiny house is vanaf de basis ontworpen om modulair en circulair te zijn en om te kunnen voldoen aan het bouwbesluit/bbl, zo krijg je bijvoorbeeld een zeer hoge isolatiewaarde.

Dankjewel voor je interesse! Je krijgt van ons een mail met een prijsindicatie.

Nieuwsbrief
PrijsHidden Field
Model SuperCabinHidden Field
Extra productenHidden Field
Powered by formcrafts