Hola!

T'agradaria tenir rutes de transport? Necesites ajuda? Ens posem en contacte!
Selección Usuario / Empresa
Confirmeu-nos algunes dades per poder donar-vos la solució de mobilitat més adequada:
Confirme'ns algunes dades per poder ajudarte el més aviat possible:
¿La teva empresa té rutes?
Sentim molt que estiguis experimentant problemes, farem tot el possible per solucionar-ho com més aviat millor. T'agraïm la paciència. Moltes gràcies!
BusUP Technologies, S.L ("BUSUP") amb NIF B66864307 i domicili social  a Gran Via de les Corts Catalanes, 133, Barcelona 08014 (Espanya), com a responsable del tractament de dades, tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva sol·licitud consulta o petició d'informació en pulsar al botó "Enviar".
Així mateix, en cas que marques la casella habilitada a l'efecte, les teves dades personals es tractaran per enviar-te comunicacions sobre productes i serveis oferts per BUSUP, així com novetats que puguin ser del teu interès.
Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades, disponible en la nostra Política de Privacitat en https://www.busup.com/ca/privacy-policy.  En cas de dubtes o sol·licituds relacionades amb el tractament de les seves dades, pots posar-te en contacte amb BUSUP, en qualsevol moment, en [email protected] .

GRPD button