Type Reparatie
Check an optionSchade Locator KiteSelecteer de nummers overeenkomstig met de locaties waar je kite beschadigd is.
Schade Locator WetsuitSelecteer de nummers overeenkomstig met de locaties waar je wetsuit beschadigd is.
Ophalen/ Opsturen?Kom je je gerepareerde product ophalen? Of heb je liever dat wij deze naar je opsturen? Voor 8,95 verzenden wij je pakket tot 15 kg retour.
Schadecheck? (+25 euro)
Wij controleren jouw pak of kite bar op kleine onvoorziene schades zoals versleten stiksels, slijtage aan de lijnen en de werking van je safety. Wil je zeker zijn van je zaak? Een kleine schade kan zomaar uitscheuren tot een grote schade! Wij helpen je graag om dit te voorkomen met onze schadecheck. Let op: indien je niet kiest voor een schadecheck focussen wij ons op de opgegeven schade en kan het zijn dat wij andere niet gecommuniceerde schades niet ontdekken.
Schadecheck? (+30 euro)
Wij controleren jouw kite op kleine onvoorziene schades zoals pinholes, slijtage op de bridle en stiksels. Wil je zeker zijn van je zaak? Een klein scheurtje kan zomaar uitscheuren tot een grote schade! Wij helpen je graag om dit te voorkomen met onze schadecheck. Let op: indien je niet kiest voor een schadecheck focussen wij ons op de opgegeven schade en kan het zijn dat wij andere niet gecommuniceerde schades niet ontdekken.
Offerte Ja/NeeWil je graag een offerte ontvangen voor we beginnen met je reparatie?
Tot welk bedrag mogen we repareren zonder een offerte te sturen?
Foto van de schadeWIl je graag een offerte ontvangen? Voeg dan duidelijke foto's toe van je schade. (Maximaal 5 foto's en 6 mb per foto)

Hierbij verklaar ik enkel het te repareren artikel op te sturen. (incl. eventueel een tas.)

De kite is schoon en vochtvrij. (indien dit niet het geval is kunnen wij hiervoor 10 euro kosten in rekening brengen en je loopt het risico op schimmel tijdens transport)

Ik vrijwaar Kitecare van verantwoordelijkheid bij schade/vermissing van producten anders dan het te repareren product.

Check an option
Wanneer je je reparatie aanmeldt verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en dat je het formulier naar waarheid hebt ingevuld.
Check an option
Check an option