Type Reparatie


Schade Locator KiteSelecteer de nummers overeenkomstig met de locaties waar je kite beschadigd is.
Schade Locator WetsuitSelecteer de nummers overeenkomstig met de locaties waar je wetsuit beschadigd is.
Schade Locator DroogpakSelecteer de nummers overeenkomstig met de locaties waar je droogpak beschadigd is. De met stippenlijn gearceerde nummers geven een zone aan. De overige nummers refereren naar de seals van je pak.
Ophalen/ Opsturen?Kom je je gerepareerde product ophalen? Of heb je liever dat wij deze naar je opsturen? Voor 6,75 verzenden wij je pakket tot 15 kg retour.
Schadecheck? (+20 euro)Wij controleren jouw pak of kite bar op kleine onvoorziene schades zoals versleten stiksels, slijtage aan de lijnen en de werking van je safety. Wil je zeker zijn van je zaak? Een kleine schade kan zomaar uitscheuren tot een grote schade! Wij helpen je graag om dit te voorkomen met onze schadecheck. Let op: indien je niet kiest voor een schadecheck focussen wij ons op de opgegeven schade en kan het zijn dat wij andere niet gecommuniceerde schades niet ontdekken.
Schadecheck? (+30 euro)Wij controleren jouw kite op kleine onvoorziene schades zoals versleten stiksels, slijtage aan de lijnen en de werking van je safety. Wil je zeker zijn van je zaak? Een kleine schade kan zomaar uitscheuren tot een grote schade! Wij helpen je graag om dit te voorkomen met onze schadecheck. Let op: indien je niet kiest voor een schadecheck focussen wij ons op de opgegeven schade en kan het zijn dat wij andere niet gecommuniceerde schades niet ontdekken.
Lektest?Wil je dat we je droogpak volledig testen op lekkages? We kunnen zowel een volledige als gedeeltelijke lektest (onderzijde (tot aan navel) of bovenzijde vanaf navel doen.
Spoed? (40% factuur toeslag met een minimumtoeslag van 25 euro)Extra snel het water weer op? Maak gebruik van onze spoedservice en wij gaan direct voor jou aan de slag!
Schoon / Droog?
Offerte Ja/NeeWil je graag een offerte ontvangen voor we beginnen met je reparatie?
Foto van de schadeWIl je graag een offerte ontvangen? Voeg dan duidelijke foto's toe van je schade. (Maximaal 5 foto's en 1 mb per foto)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hierbij verklaar ik enkel het te repareren artikel op te sturen. (incl. eventueel een tas.)
Ik vrijwaar Kitecare van verantwoordelijkheid bij schade/vermissing van producten anders dan het te repareren product.

Wanneer je je reparatie aanmeldt verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en dat je het formulier naar waarheid hebt ingevuld.